top of page

Solar Street Lights

PHOTO 4.jpg

Αυτόνομο Σύστημα Φωτισμού με

Κυλινδρικά Panels της Sun Yield Hellas

7.png

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Τα κυλινδρικά φωτοβολταϊκά panels αποτελούν μία παγκόσμια καινοτομία στη βιομηχανία του αυτόνομου φωτισμού, με την εταιρεία μας να κατέχει την αποκλειστικότητα διάθεσής τους. Συνδυάστε τα με το πρωτοποριακό ALL-IN 2 σύστημα της SUN YIELD (LED λαμπτήρας PHILIPS, LifePO4 μπαταρία λιθίου και MPPT controller, όλα εγκατεστημένα στην κεφαλή του φωτός) και εξασφαλίστε όση ισχύ χρειάζεστε (30-120 Watts) με πλήρη αυτονομία!

01.png

100% ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Το φως παράγεται αποκλειστικά από τη μετατροπή ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική, συντελώντας στην απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και στη μείωση των εκπομπών CO2.

green.png

ΑΠΟΔΟΣΗ & ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Η μεγάλη επιφάνεια και η συνεχής 360° ηλιοκάλυψη των κυλινδρικών φωτοβολταϊκών panels του συστήματος μας, επιτυγχάνουν τη μέγιστη δυνατή ηλεκτρική παραγωγή,  την καλύτερη δυνατή απόδοση των LED λαμπτήρων και την πλήρη αυτονομία, ακόμα και τις βροχερές μέρες ή σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

8.png

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

Η αυτονομία του συστήματός μας συντελεί στον εκμηδενισμό του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Πρόσθετα οικονομικά οφέλη προκύπτουν, τόσο από την εύκολη εγκατάσταση, χωρίς απαίτηση σύνθετων καλωδιώσεων και μετασχηματιστών, όσο και από το χαμηλό κόστος συντήρησης καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του συστήματος.

04.png

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Το σύστημα προσαρμόζεται σε κάθε σας ανάγκη. Μπορεί να εφαρμοστεί σε υπάρχοντες ή νέους στύλους, να τροφοδοτήσει καινούριους ή ήδη εγκαταστημένους LED λαμπτήρες, να λειτουργήσει τελείως αυτόνομα ή σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό δίκτυο (hybrid), να προσαρμόσει την ισχύ των λαμπτήρων και την αυτονομία της μπαταρίας του ανάλογα με το έργο, ακόμα και να ελεγχθεί απομακρυσμένα μέσω του συστήματος έξυπνης διαχείρισης.

05.png

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Τα ογκώδη και αντιαισθητικά αυτόνομα συστήματα φωτισμού ανήκουν πια στο παρελθόν.Η άρτια εμφάνιση αποτελεί προτεραιότητα για εμάς! Το σύστημά μας αποτελεί μία άκρως αισθητική πρόταση, ικανή να ενσωματωθεί σε κάθε σύγχρονη πόλη. Παράλληλα, η δομή του εγγυάται μέγιστη αντοχή σε όλα τα ακραία καιρικά φαινόμενα (αέρα, χιόνι, χαλάζι).

6.png

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τα συστήματα της Sun Yield Hellas αφορούν τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο τομέα.

Ενδεικτικά εγκαθίστανται και φωταγωγούν:

  • Τοπικές, Περιφερειακές και Εθνικές οδούς

  • Ανοιχτούς χώρους στάθμευσης

  • Αθλητικούς χώρους

  • Πλατείες, παιδικές χαρές, πάρκα, κατασκηνώσεις

  • Logistics και εργοτάξια

  • Μαρίνες σκαφών και χώρους ελλιμενισμού

  • Ιδιωτικούς διαδρόμους και κοινόχρηστους χώρους συγκροτημάτων

Αυτόνομος φωτισμός με την Sun Υield Hellas

H εταιρεία μας εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων αυτόνομου ηλεκτροφωτισμού και αναλαμβάνει κάθε στάδιο του έργου, από την αρχική μελέτη και τον σχεδιασμό του συστήματος, μέχρι την τελική παραγωγή και την εγκατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, η Sun Yield Hellas αναλαμβάνει:

plans.png

Τη Μελέτη και τον Σχεδιασμό κάθε επιθυμητού συστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του τελικού χρήστη και τις προδιαγραφές του χώρου τοποθέτησης

production.png

Την Παραγωγή και Προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού

streetlamp.png

Την Τοποθέτηση νέου Ολοκληρωμένου Αυτόνομου Συστήματος

(στύλος, κυλινδρικά panels, βραχίονας φωτισμού, LED λαμπτήρες με μπαταρία και controller), είτε την προσαρμογή σε υπάρχοντα στύλο και την αλλαγή όσων στοιχείων απαιτούνται για να λειτουργήσει το σύστημα αυτόνομα και αποτελεσματικά, ακόμα και με συνδυασμό ηλιακής ενέργειας και υπάρχουσας παροχής ηλεκτρικού δικτύου (hybrid)

controller.png

Την εγκατάσταση Smart Συστήματος απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης όλου του δικτύου φωτισμού

worker.png

Τη Συντήρηση και Εποπτεία του έργου καθ’ όλη την διάρκεια ζωής του

 Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την παροχή όλων των εγγυήσεων καλής λειτουργίας, αποτελούν την καλύτερη συστατική επιστολή για την Sun Yield Hellas.

Τα Προϊόντα μας

sketch vertical.jpg
sketch vertical.jpg

Κυλινδρικά
Φωτοβολταϊκά Panels

SOLAR HEAD LINE_front.png

Αll-In Two
Ηλιακά Φωτιστικά
Οδοφωτισμού

400.png

Αll-In One
Ηλιακά φωτιστικά

zues-artemis.png

All-in Two
Ηλιακά Φωτιστικά
Pedestrian

flood-batten 2.png

All-in two
Ηλιακοί Προβολείς

bollard-sketch.png

Ηλιακά Φωτιστικά
Κήπου

DSCF5831-2.jpg

Τελευταία έργα

Πλατεία Αμαρυσίας

Συνεργάτες

sunerg-1.jpg
sunerg-2.jpg
sunerg-5.jpg
sunerg-4.jpg
sunerg-8.jpg
sunerg-6.jpg
sunerg-9.jpg
sunerg-7.jpg
bottom of page